måndag 7 januari 2008

Cris Ubillas topp 10 år 2007

Nu när året 2007 är över så är det dags att försöka göra en sammanställning och lista dom 10 bästa låtarna. Jag har aldrig varit bra att ranka låtar, så jag listar bara 10 låtar som jag tycker var dom bästa år 2007. Eftersom det kommer så otroligt mycket musik kan det hända att jag har glömt nån låt, det är ganska svårt att komma ihåg vad man tyckte var bra ibörjan av året, men jag ska göra mitt bästa. Here we go!

Topp 10
Mike Foyle - Firefly (Orginal Mix)
Headstrong feat Tiff Lacey - The Truth (David West Progressive Mix)
Yanou - King of My Castle (Sander Van Doorn Original Mix)
Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Remix)
Nic Chagall - What You Need (Original Extended)
Gareth Emery - More Than Anything (Stoneface & Terminal Remix)
Jonas Steur feat Jennifer Rene - Fall To Pieces
Imogen Heap - Hide & Seek (DJ Tiesto's In Search Of Sunrise Remix)
Ferry Corsten - Beautiful (Original Extended)
Jamaster A - Bells Of Tiananmen (Airbase Remix)

Det där är min lista för 2007 utan inbördes ordning. Kommer jag på att jag har missat något riktigt guldkorn så lägger jag till den, skulle inte gå att ta bort nån låt från listan ändå, så då skulle det bli lite för många låtar istället :P

Inga kommentarer: