måndag 28 januari 2008

Festrapporter!

Sådär ja, nu är det dags för lite efterlängtade festrapporter som innehåller både härlig text och fina bilder! Har blivit en del festande på senaste tiden, men dom två festerna jag kommer ta upp är Tentakravallen i torsdags och euro4ever som var i fredags.

Jag börjar med tentakravallen som är en studentfest här i linköping som egentligen inte har något på bloggen att göra, men eftersom 75% av Kolon Q var med och förfesten hos mig var vild med massa trance så får den vara med ändå ;) Det började med att folk var småsega på att ta sig till mig, men precis innan matchstart ploppade ett gäng in(Sverige - Tyskland, handboll). Så för att vara lite tråkiga satt vi och kollade på tv medan vi käkade pizza, kanske inte bästa förfesten.
Eftersom Sverige förlorade matchen blev stämningen lite seg, men efter lite mer alkohol och snack så var festen snart igång! Folk började droppa in allt eftersom och efter ett tag var det både livedj och fylla överallt.
Eftersom det var stekartema på kravallen var jag ju tvungen att köra på det fullt ut, affärsjurist som jag är ;) Blev både stående krage och skumpa!Efter massa musik och snack och extra mkt alkohol kom den klassiska party poopern, en klagande granne! Inte mycket vi märkte av just då, men när vi skulle gå såg vi en fin lapp på dörren!Jaja tänkte jag, kanske dags att ta det lugnt på vardagar och låta festerna stanna på helgerna då vanligt folk inte klagar. Sen bar det av mot kravallen och ännu mer alkohol. Där tar tyvärr mitt minne slut, men vad jag har fått återberättat och efter lite letande efter minnen så kan jag berätta att det var jävligt skoj! Hoppas verkligen att nästa kravall blir lika rolig och att alkoholen tar mindre, för jag har ingen aning hur jag kom hem eller varför jag vaknade i min soffa.

Festrapport från Euro4ever kommer när bilderna har sorterats och filmer kommit upp, men jag kan sammanfatta festen lite smått ändå. Fullt ös från början till slut med gamla klassiker som verkligen är tidlösa, finns inget härligare än att få dansa loss till låtar som har funnits under hela uppväxten. Avslutningen var enorm med b.la Blümchen - Heut Ist Mein Tag, galet röj vare!

3 kommentarer:

kakawaka sa...

va fint :P

Martina sa...

Linköpingsfolk eller bara liknande overaller?

Martina sa...

Vet inte om ni fick min blogg-adress i kommentaren så.. :) modified.blogg.se