onsdag 16 januari 2008

Trance Energy 2008: 38 dagar kvar

Nu är det dags att börja förbereda sig på allvar för årets största trancefest. Den 23 februari glider vi in på Jaarbeurs och festar loss till några av de största artisterna och idolerna vi har tillsammans med ca: trettio tusen andra människor från Holland, Belgian, Sverige, Tyskland, England etc. Jag kommer att presentera några av de jag ser fram emot att se där nere:

Tiesto: Ja, vad ska man säga? Han har ju varit i Sverige några gånger men jag har alltid lyckats missa honom. Nu ska han ses därför jag tycker hans DJ-sets håller hög klass.
Rank 1: Piet och Benno är ju sånna där som har varit med i evigheter och legender får man inte missa att se.
Ernesto vs. Bastian: Här är några av mina favoriter senaste åren. De har dessutom producerat låten till årets fest och dom lär vara supertaggade på att göra publiken glada - får inte missas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hupp hupp!!

inte ett ord om varken Ferry eller Sander?!?!

Varav detta!!

Besviken på dig "fyllo" :P

Ligaya sa...

Äähhh, Ferry har man ju sett 110 ggr ;)

Nej, men de kommer väl mer "införsnack" senare :) De tre jag skrev nu är iaf min top 3 på TE :O