måndag 21 januari 2008

Upcoming parties

Nu har det inte varit världens aktivitet här på bloggen, men det kan förklaras med att vi inte har varit på några fester på ett bra tag, så vi har inte kunnat komma med några roliga rapporter ;) För att få lite mer liv här tänkte jag lista lite kommande fester, för det kommer att bli en hel del festande framöver, både båten och TE om inte alls många veckor.

Den första festen som är på uppgång är eurofesten som sweapsound anordnar, kanske inte riktigt den musiken man lyssnar på nu, men vem tackar nej till lite klassiker? Vem har inte lyssnat på euro lixom? :D Den festen hålls nu på fredag den 25e och kommer antagligen att besökas av både mig och Myxine, så räkna med massa härliga bilder och en saftig rapport efter festen ;)

Två veckor efter den festen kommer nästa härliga fest, Club Session! Den här gången blir det Noisecontroller som gästar linköping och ska få oss att skaka rumpa med sin stenhårda musik. Personligen tycker jag det är synd att det inte blev nån stor tranceakt som kom då jag för tillfället är inne i en mer tranceig period :P men jag är inte den som är den utan kommer självklart att gå ändå och ha riktigt skoj! Så lägg den 8:e februari på minnet om ni gillar hård musik!

Efter det får man återigen vila i hela två veckor innan det är dags att bege sig till trancets mecka, holland! Då är det äntligen dags för TE och en jäävla fest hela natten! Kommer bli så sjukt underbart att vara tillbaka där och få njuta av all bra musik som spelas, kan inte bli annat än bra med den linan!

En fest jag verkligen vill på men inte riktigt vet om jag kommer att kunna åka till är Orkidea album release tour i stockholm den 27:e februari. Gillar man melodisk trance så är detta en fest man verkligen inte vill missa, så jag ska försöka göra allt för att kunna åka!

Nu börjar det här inlägget bli lite långt, så för att inte tråka ut er helt slutar jag lista upp här, är en del fler fester inplanerade, men dom är i mars och får ett eget inlägg senare.

Hej hopp!

8 kommentarer:

Svartsmurfen aka the reseledare sa...

Personligen så tycker jag att er reseledare för kryssningen borde få en eloge för sitt krigande denna morgon så ni får åka på kryssning allihopa. ;)

kakawaka sa...

glöm inte bort att d blir årets fest på torsdag åxå ^^ kanske

CrisUbilla sa...

Ja, ett stort tack till helen som gick upp till 8 och gjorde allt för att vi skulle få hytter till kryssen ;)

På torsdag blir det tentakravall med stektema, kanske inte riktigt material att ta upp på bloggen, så vi kör här i kommentarerna istället ;) Jag, kakawaka och Myxine ska steka galet då iaf!

Svarsmurfen sa...

Å så ska ni komma till Örat å förfesta, äta gött å dricka finöl! Kanske en drink!

Eller huuuur. :D

CrisUbilla sa...

Tyvärr är det jag som står för förfesten, så jag kan inte lämna kalaset när jag har styrt upp allt så bra ;)

Ligaya sa...

era jävlar....


orkidea album release party.... vem vill inte på det liksom? omg

Myxine sa...

Stoor kram till Fjant!

Extra mycket stek blir det imorrn! :D

Ligaya sa...

Stekare ;)