söndag 3 februari 2008

Trance Energy - 20 dagar kvar.

Det stämmer, det stämmer. Det går sakta men säkert frammåt mot 23 februari.

Så ska vi göra: Vi flyger ner redan på fredagen, jag och Cris (plus massa annat löst folk) :) Vi landar i Amsterdam och jag sätter för första gången mina unkna fötter på holländsk mark. Jag har länge velat se Amsterdam och tulpanerna, känna pulsen i city och utforska nya klädaffärer och skivbutiker. Men det blir nog mest öl. I mängder kan jag tänka mig. En riktig partyweekend blir det nog. Vi sover ruset av oss under fredagsnatten och på lördagen beges det mot Utrecht. Mellan 22-07 kommer jag hoppa och applådera som jag aldrig gjort förr. Jag tror jag kanske kommer dö.

4 kommentarer:

SvartSmurfen sa...

Pontus, du kommer att dö och vakna i himmelriket. ;)

Glöm inte att hålla någon i handen när du går in på TE nu bara... Annars hittar vi dig kanske inte igen.

Elliz sa...

Tulpaner i februari? :P
Kanske i nån blomaffär eller nåt ;D

Ligaya sa...

damn! ;)

remne sa...

TE var bättre förr :P.. 2003 var året jag aldrig kommer glömma !