onsdag 27 februari 2008

Trance Energy 2008 – Festen

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Hade sett fram emot den här festen i flera månader, men jag hade inte riktigt några förväntningar mer än att det skulle bli bra och kul helt enkelt. Men allt var så mycket mer. Det är svårt att beskriva men det var så grymt maffigt – allt. Ljudet på main floor och High Contrast floor var grymt och ljusrigget på main kan väl inte bli så mycket mäktigare? I alla fall så kom vi in till main i slutet på Kyau & Alberts spelning och vi började borra oss framåt och tillslut stod vi nästan längst fram till Ferry Corsten och Marco V. Ferry Corstens show var den bästa tycker jag. Ett stort ”F” hissas ner över scenen och dessutom börjar det helt plötsligt att brinna. Om jag inte missminner mig så var det i breaket i den underbara violin versionen av ”Out Of The Blue” som var en av kvällens höjdpunkt. Marco V spelade ett riktigt bra set med många skrällar t ex Yves Larock - Rise Up (Original Extended Mix) och SL2 - On A Ragga Tip (Klubbheads Remix). I slutet på Marco V så började det bli trängre och trängre – Tiësto var ju på ingång. En kvart in i Tiëstos spelning pallade vi inte att stå längst fram längre. Vi tog oss ut från main (måste tagit typ 30 minuter) för att kolla de andra golven. Vi kom precis i rätt tid till Ernesto vs. Bastian. De började med årets anthem ”Thrill”, en annan fin upplevelse fick man med sig hem.
Efter lite hoppande där var det dags för lite, hmm… frukost? En hamburgare blev det och den smakade helt okej. Efter det in till main igen för att höra Sander van Doorn. Mycket, mycket bra spelning gör han. First State - Your Own Way, kanske dog då :)
När han spelat klart gick vi bara runt och tog luft och vilade fötterna och efter ett tag började vi ta oss ut från arenan. Det här var nog inte sista gången jag besökte Trance Energy.


Kolla in mina egna klipp jag lagt upp på YouTube:

Ferry Corsten Intro


Marco V Intro


Tiësto Intro


Sander van Door spelar någon remix på "Apologize"


Sander van Doorn spelar Funkagenda - What the Fuck


Ernesto vs. Bastian inleder sitt set med "Thrill"

4 kommentarer:

Smurfurt sa...

Underbart säger jag ;)
Helt enkelt underbart!!

Ferry är rysning, sander är njutning. :D

TE är gryyymt! ;)

CrisUbilla sa...

Yää, ferry öste på något fruktansvärt skönt, njuter varje gång jag lyssnar på hans set! Sander öste på som aldrig förr, herregud vilket ös det var rakt igenom setet.

Ett genomgående tema på årets TE var ju låten what the fuck, röjer lika mkt varje gång jag spelar den :D

Ligaya sa...

Hej pojkar och flickor.

Ferry is the shit!

Jag kan inte förstå dom som tycker SvD blivit tråkig??? Bättre än aldrig förr juh :P

CrisUbilla sa...

Håller med, mer röj än på SvD får man leta länge efter, whaat thee fuuuck! ;D