söndag 9 mars 2008

Såååå pra kryss

Då var man hemma, tillbaka till verkligheten efter ännu en Monday Bar-kryssning. En riktigt kul sådan. Vi började som vanligt med ett par öl på terminalen och sedan den traditionsenliga buffén där man hinner tanka upp sig ordentligt inför kvällen. Efter buffén är det perfekt att gå till tax freen då den värsta anstormningen lagt sig. Riktigt skönt är det. Där inne var det bara rycka första bästa låda Olvi Tuplapukki 8,5 och tanka upp sig ännu mer i hytten/hytterna. Det här är nog bästa kryssen hyttmässigt då vi hade en del bra saker  Jag gick upp till mainfloor och såg Ton TB och kommer inte ihåg vilka som följde med mig för jag var rejält berusad. Jag hängde nog där hela natten och såg sedan Jonas Steur och därefter Cosmic Gate som levererade riktigt bra även om jag inte kommer ihåg särskilt mycket  Tiden gick sjukt fort och när Mark Norman avslutade vet jag inte riktigt vad jag gjorde, jag tror jag var där i alla fall men kanske inte enda till klockan 06.

Efter ett par timmars sömn vart det öl till frukost och man kom snabbt igång. Bra drag och busigt vid våran hytt (kan hända att det kommer upp en del filmklipp på det sen). Sedan skakade jag min rumpa till Mr Sam/Mojado hela eftermiddagen. Sjukt nöjd!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det sista jag såg av pontus och norling var när ni kom vinglade med cris i mitten och ingen av er lyckades speciellt bra med att trycka på hissknappen och stå rakt.
Detta var 05.50 typ. ;)

Sedan kom cris tillbaka efter en liten stund, han var väl och natta de andra två :P

Ligaya sa...

WTF??????

Har inget minne av att jag åkte hiss :S