tisdag 11 mars 2008

Spring Cruise

Såhär dagarna efter kryssningen kan jag bara sammanfatta kryssningen såhär... JÄÄÄÄVLAR vilken kryssning!!! Helt underbar var den, bästa gänget och bästa ljudet! Nu har man iaf receptet för en lyckad kryss, så det är bara att fortsätta, Kolon Q levererar!!

Vi hade redan innan kryssningen planerat att slå på stort, så när det väl var dags var det bara att leverera! Ljud och ljus skulle med, samt det bästa partyhumöret vi kunde komma med. När det väl var dags att kliva på båten var vi taggade till max och körde den traditionsenliga buffén som var lika trevlig som alltid, mat, alkohol och trevligt sällskap kan inte slå fel ;) Efter buffén var det dags för lite tax free-shopping, och såhär såg det ut när vi köade till kassan:När vi hade fyllt upp med lite tuplapukki var det bara att dra ner till hytten för att äntligen få dricka vår ädla dryck!

Såhär ser det ut när Kolon Q värmer upp innan fest!

När alkoholhalten hade stigit till härliga nivåer kunde inte ens vår Ligaya hålla tyst när allas vår favoritlåt Off The World spelades! Festen var igång!!Vad är en fest utan What The fuck!?!?Sen var festen igång och vi fick tillomed höra lite psy!Efter en väldigt lång hyttförfest var alkoholhalten väldigt väldigt hög och jag har svårt att komma ihåg vart jag var nånstans, men jag vet att vi skulle upp till Cosmic Gate och att vi sen var tillbaka ner för att fylla på med alkohol igen :D Sen var vi på Mark Norman som var riktigt jävla nice, tung tung musik körde han!

Nu ser vi i kolon Q fram emot b&w-kryssningen då vi kommer att köra på MINST lika hårt, så stay tuned!

4 kommentarer:

Ligaya sa...

Haha, så sköööna klipp :D

CrisUbilla sa...

yeaah, kommer nog lite flera sen när jag orkar fixa upp dom oxå :D:D

Anonym sa...

nagon har poppat lite E :P

Ligaya sa...

Ja, varje dag till frukost :)