söndag 20 april 2008

Dagen efter Laserpoint

Såhär dagen efter festen är man glad att vi valde sen utcheckning. Frukosten imorse var guld värd och nu har man både ätit och sovit och känner sig relativt utvilad. Mer om festen då, vi kom på slutet av Filas set och det var lite synd, för det var riktigt nice. Sen gick Darude upp o började köra och var helt okej, bättre än vad jag hade väntat mig iaf. Höjdpunkten var när han spelade More Than Anything, jävlar vad jag o Ligaya härjade då!
När Super8 & Tab gick på så blev det fest som fan! Jävlar vad dom körde grymt, melodiskt och gungigt som bara dom kan spela! När dom körde Amsterdam blev det skön allsång, riktigt mysigt!
Nästa DJ att få oss att svänga våra lurviga var J00F, den enda på main som spelade lite hårdare, psytrance. Jäääävlar vad grymt det var! Ösigare set har jag inte hört på länge, måste gå på mer psytrance events :P En av dom bästa låtarna han körde var Evox, den låten lyssnade jag sönder när jag lyssnade på psytrance. J00Fs avslutning gick inte av för hackor, någon remix på Children som fick hela huset att explodera! Lycka!!
Orkidea fick nästan hela stället att samlas på stora golvet, jävlar vad folk det var! Hans intro var riktigt nice, massa eld och rök och jag vet inte vad :P Han spelade helt okej, men jag var så trött under hans spelning så jag orkade inte njuta fullt ut :P När han körde Beautiful så kunde jag däremot inte låta bli att njuta, så jävla skön låt. Flight 643 fick man även höra vilket oxå var grymt.

Allt som allt var det en jävla grym fest, riktigt glad att vi valde att åka och hoppas att vi snart får uppleva en minst lika bra fest nånstans!

Inga kommentarer: