lördag 19 april 2008

Rapportering från hotellrummet

Hej hopp, nu är vi i finland o har varit här sen imorse. Vi kom fram vid 10 och har sen gått runt lite här i helsingfors, eller ja, alla utom jag, för jag var så jävla bakis så jag stannade kvar på hotellrummet o sov :P Det blev en jävla fest igår, iaf för mig och Ligaya, resten gick o la sig relativt tidigt, tror jag ;O Jag fick i mig lite för många tuplapukkis igår, så minnet är lite suddigt, men roligt var det ändå! Blev mycket hytthäng, lite mixande med den söta pacemakern, massa jävla öl och även lite trance uppe på dansgolvet. Den obligatoriska båtfyllan spred sig rätt snabbt inom KolonQ, iaf var jag o Ligaya kalas och sprang runt lite överallt på båten o hade roligt :P
Kommer nog komma upp lite bilder senare när Myxine kommer hit med kameran, kanske hinner få upp lite från förfesten oxå, den ska tydligen vara i mitt och Oljos hotellrum :P
Just det, måste även tillägga att vi har fått sällskap av Julle, systeryster och svartsmurfen! Blev väldigt förvånad när jag såg dom komma gåendes mot oss på terminalen, hemliga klubben! Så nu är vi 10st i vårt resesällskap :)

Inga kommentarer: