onsdag 21 maj 2008

Festmånaden maj hittills

Flera EDM-festar har hunnits med och fler kommer det att bli den här månaden.
Först ut var Sweapsound Club Session, som ägde rum samtidigt som Scot Project spelade några meter längre ner på Ågatan.
Innan det så fick man dock höra lite bra musik på studentfesten Akuten där man några timmar in på maj fick en del bra trance. Cris gick så klart upp framför spelarna även fast han inte jobbade ;) På slutet kom till och med hardstyle, första gången jag hör det på en studentfest. Här är ett klipp på det fast dumt nog stod jag mitt framför högtalarna så ljudet är inte så bra.
Hardstyle på kårallen.

På Sweapsound Club Session spelade Bobby V, Stephy och Activator på nedervåningen och på övervåningen spelade TCs Gustaf Brahme, min och Cris granne Johan Berg (som värmde inför Tiësto när han spelade i Norrköping) samt Bastards of Funk.

Stämningen var på topp inne på Bar & Kök

Bobby V var med och festade och stampade efter att han hade spelat

Activator

Activator spelade på bra och publiken ville ha mer:


Efter att jag fick höra att det var gratis inträde på Maxim (där Scot Project spelade) passade jag på att gå dit en sväng och hälsa på honom och Cris. Det var meningen att han skulle ha spelat på Blue Heaven men de har tappat sitt serveringstillstånd så det blev en annan lokal. Tyvärr var det inte mycket folk där, men hoppas att han vill komma tillbaka till Linköping ändå senare :)

Scot Project

Helgen efter det var jag iväg på premiären av Club2Club i Norrköping. Dj Anders och Fred Acler värmde upp innan italienaren Manuel Le Saux gick upp framför spelarna och därefter avslutade Cliff Coenraad. Tyvärr var det inte många gäster där vilket var väldigt synd då det var väldigt bra musik. Själv tycker jag Manuel Le Saux's set var grymt bra. Om du gillar trance så tycker jag att du ska hålla utkik efter Club2Clubs nästa evenemang :)

Cliff Coenraad


Cris var även iväg på La Mode XL med bland andra David Guetta och SHM. Jag var tyvärr inte där men jag hörde att det var grymt mycket folk så att det var svårt att komma fram på stora golvet :P

Inga kommentarer: