lördag 14 juni 2008

Lite smått o gott

Nu var det ett tag sen det skrevs här och det är lite synd tycker jag. Själv har jag haft fullt upp med flytt, jobbstart och tentaplugg. Har fortfarande inte riktigt landat helt efter att ha flyttat ut, jag bor ju hos Helén över sommaren tills jag får min lägenhet i augusti, så jag känner mig inte hemma nånstans än. Men det betyder inte att trance-världen står still! Långt ifrån, händer massa hela tiden.

Först och främst så måste alla få veta att OceanLabs album kommer att släppas 21:a Juli, helt underbart!! För er som inte vet så är OceanLab Above & Beyond plus sångerskan Justine Suissa. Vem har inte stått o skrålat till låtar som "Satellite" och "Sky Falls Down". Så glöm inte bort den 21:a Juli då ett av trance-världens mest efterlängtade album släpps!

För att fortsätta den här Above & Beyond-streaken så kommer den bästa nyheten av dom alla. Above & Beyond kommer till nästa MB-kryssning!! Den 28-29:e augusti går alltså den nya båten M/S Galaxy iväg med ett stort gäng glada stampare som kommer att få njuta av tonerna till Above & Beyond, helt underbart! Hela KolonQ kommer självklart att vara där, kommer bli århundradets fest!

Till sist vill jag bara informera er om att vi antagligen kommer att åka till Rotterdam den 1:a november och se på Ferry Corsten när han levererar på Full on Ferry! Inget är klart än, men känner ni att ni är sugna på att hänga med är det bara att lämna en kommentar. Ni kan läsa mer på FullonFerry.com

2 kommentarer:

svartsmurfen sa...

FERRY FERRY FERRY!!! =D

Det är ett måååååste. Om så bara Pippon och Cris åker.. ;)

Ligaya sa...

Sjukt med på Ferry är jag ;)

Längtar först till A&B på Summer Cruise :O