onsdag 4 juni 2008

MB Black & White Cruise 2008 - Betyg

Heeeej, ja nu har man börjat komma in i vardagen igen efter en härlig kryssning med massor av härligt folk. Eftersom Cris Ubbe redan skrivit lite om kryssen fortsätter jag med lite olika betyg.

DAG1

Förfesten i hytten
Kändes inte som om att förfesten kom igång riktigt för vi handlade i Tax-freen ganska sent. Vår korridor var ganska lugn ;)

Super8 & Tab:
Finnarna leverarade snice melodisk trans som vanligt. Spelade bla. Elektra, Silence osv :) Hela Kolon Q hoppade runt på dansgolvet under hela deras spelning ;)

Jace:
Såg/hörde bara Jace i en kvart, och det var direkt när han gick på efter föregående. Han började med Silja Lines theme song vilket var kul och sedan kom en favorit Apologize (Sander van Doorn Remix):) Sen var det gonatt för mig :O

DAG2

Soldäck:
JAAAAA! När man klev ut på soldäck vid 13-tiden var det strålande solsken och glada människor ute och dansada till musiken. Vid 14-tiden spelade ingen mindre än:

Cris Ubilla:
Leverans! Vad ska man säga? Cris? Han var glad bakom spelarna och gjorde bra övergångar. Avslutade med System F - Out of the Blue (Kolon Q Edit) och svepte en rejäl klunk Jäger. HOHO!

DJ Shah på soldäck:
Detta blev en riktig överraskning för mig. Trode inte han skulle komma ut och droppa ett par trax. Men det gjorde han. Jag dog så nice han droppade. Sommartrans!!!

Godskitchen-golvet:
På natten var jag inne på Godskitchen-golvet där Neil Navarra började. Han spelade bland annat mark Knight & Funkagenda - Man With The Red Face vilket var sjukt nice. Sedan fortsatte tjejen Kate Lawler som inte mixade speciellt bra men leverarade ett tungt set. Efter henne var det dags för DJ Shah igen. Han set gick skitfort tyckte jag eftersom det var så fruktansvärt bra. Minns hans avslutning med först AvB & Shah - Going Wrong som var lika med allsång på golvet och sen Motorcycle - As The Rush Comes. OMG! Ett av de bästa seten jag hört live någonsin :)
Gregan Downey klev på efteråt och mosade på med upplyftande trance. Tyvärr mycket nytt som man inte kännde igen men men, helt ok set där. Sist ut var Mistress de Funk som spelade tungt ungefär som Kate men med bättre övergångar. Hon lekte sjukt mycket med mixern vilket kan vara bra men hon överdrev väldigt mycket. Hon kanske helt enkelt var fullare än vad jag var? :P

Totalt betyg på kryssen:
Man är ju nu sjukt bortskämd med dessa bra kryssar från Monday Bar. Kryssen var helt ok i seg men jag hade gärna sett en till större trance-dj på båten. Det var trevligt att träffa gänget man åkte med till Laserpoint igen och så träffade man även folk från tranceland och tranceclubber vilket alltid är kul. Nu ser jag fram emot linan till nästa kryss: Monday Bar Summer Cruise i slutet av augusti. Tack och tjo.

1 kommentar:

kakawaka sa...

kan inget annat göra än att hålla med om precis allting där :P