onsdag 4 juni 2008

Sjukt lycklig

Såhär två dagar efter hemkomst från kryssen kan jag bara inte sluta le och vara allmänt lycklig. Resten av KolonQ verkar ha hamnat i nån slags koma eller liknande och har inte uppdaterat bloggen speciellt bra. Jag har själv haft fullt upp med jobb och plugg, men lika glad är jag för det ;)

Kryssningen var helt stööört grym! Första dan blev det mest TC-golvet med Super8 & Tab och andra dagen var jag nästan bara på soldäck, så jävla nice väder! Min spelning på soldäck gick riktigt bra, var riktigt skoj att få chansen att spela! Tack alla som var där och tack för chansen att få spela!

Hoppas på att det kommer upp massa filmer från min spelning snart, vet att helen har riktigt många klipp. Ni får tillsvidare nöja er med ett klipp från min spelning från open decks när vi fick köra i 10 min var :P

Inga kommentarer: