fredag 4 juli 2008

Veckans låt

Nu har det varit lite dött på bloggen ett tag, folk är utomlands, folk flyttar och folk jobbar. Ikväll drar jag iväg till amsterdam o sensation white för att sen avsluta med Marco V på måndag i sthlm. Innan jag drar ska jag ge er veckans låt!

Den här veckan är det DJ Shah Ft. Inger Hansen - Don't Wake Me Up som får förgylla er eftermiddag i några minuter. Låten har växt något ofantligt för mig. Först tyckte jag den var medelmåttig och störde mig något otroligt på sången som jag tyckte var helt felplacerad, men efter några lyssningar så blev den bättre och bättre och nu njuter jag av varenda sekund av låten. Melodin i låten är helt underbar, bara ryker sommar om den! En perfekt låt att ha på när man sitter o chillar i solen med en kall öl i handen, underbart!!

Inga kommentarer: