söndag 17 augusti 2008

Festival in Fluff

Nu var det ett tag sen jag skrev här, har varit väldigt mkt annat under sommaren och jag har inte ens haft en egen lägenhet, så jag har inte riktigt haft tid att skriva så mkt. Men nu börjar jag komma i ordning i min nya lägenhet och har kommit igång med dom gamla rutinerna igen, så nu blire blogg!

Igår vare dags för den legendariska festen Festival in fluff! Vi hade förväntat oss grym musik, sköna människor och härligt väder, nästan allt slog in. Musiken var riktigt grym, skönt med så många olika djs som varierade musiken som fan. 11 djs spelade och musiken var allt ifrån progressive house/trance till hardstyle. Alla set blev inspelade och jag hoppas att det ska läggas upp snart, uppdaterar er med länk så fort jag får reda på det!

Platsen för festen var mitt ute i ingenstans, vilket var helt perfekt! Underbarare ställe är nog svårt att hitta. Ett stort hus med gigantiskt tillhörande gräsmatta där festen utspelade sig. Vi hade tillomed en laser som var riktigt grym!

Bilder från eventet kommer senare, har väldigt mkt att göra för tillfället men ska försöka ta mig tid att få upp bilderna till veckan, stay tuned!

Inga kommentarer: