måndag 15 september 2008

Colors - eftersnacket

Nu är det dags för mig att försöka summera förra helgens bravader i landet i öst. Det hela började med ett litet överraskningsmoment eftersom jag o Gisela var dom enda som visste att helen skulle smyga sig på båten och överraska alla (speciellt patric) på båten. Som vi även gjorde när vi åkte till laserpoint så tog vi båten över till finland och fick därmed en extra partydag! Men iaf, överraskningen gick galant, patric blev galet överraskad och sen var festen igång!
Tuplapukki inhandlades och inmundigades direkt, sen var man mest party! Upp till discot där vi fick djn att spela massa trance vilket var riktigt najs, sällan man har så skoj på en vanlig båtresa :)Anyway, väl framme i helsingfors var det bara att ta sitt pick och pack och börja vandra mot hotellet. Fast innan vi var framme var vi tvungna att ta det traditionsenliga stoppet på fiket jag inte riktigt vet vad det heter, men dom har iaf galet stora bullar som kallas örfil. Hungriga av vår långa färd och av gårdagens festande kastade vi i oss allt vi såg!

Well well, efter det var det dags att bege sig till hotellet och sen ut på stan o göra helsingfors! Folk handlade och folk åt, sen vare dags för förfest och sedan mot festens första dag!

Eftersom vi var lite överoptimistiska med tiden så missade vi tyvärr några djs vi ville se, men bättre det än att komma dit för tidigt och vara outvilad och halvseg hela kvällen. Nåja, vi kom dit och då stog Digweed på stora golvet och spelade på för fullt. Förvisso skön musik, men inte alls vad vi var sugna på, så vi bytte golv och såg istället DJ Jean, en dj från linköping!! Han spelade helt okej house, inget nytt och banbrytande, men helt okej att börja med.

Efter Jean var det dags för Cosmic Gate att inta stora golvet. Jävlar vad dom levererade! Här startade verkligen festen, ös från början till slut i riktig CG-anda. Kan tyvärr inte säga att jag kommer ihåg vad dom spelade för låtar, men sjuuukt nice var det!

När Cosmic Gate gick av hade man verkligen kommit igång och var riktigt party, så varför inte då stanna o se Matt Darey som stog på tur efter grabbarna. Kan inte säga att jag hade hört mkt med honom innan Colors, bara någon enstaka radioshow som jag gillade. Första låten var nån remix på Born Slippy som gjorde att benen började sprattla frenetiskt och stampandet var ett faktum. När nästa låt sedan var nån remix på Fatboy slims Right Here, Right now kunde man ana att hans spelning skulle vara något över det vanliga. Mycket riktigt, när låtar som Delerium - Silence, Energy 52 - Cafe Del Mar i härligt techiga remixes blandades med låtar som Sander Van Doorn - Riff, Cosmic Gate - Analog Feel och Paul Van Dyk - Let go var festen ett faktum.
Matt Darey var helt klart höjdpunkten under dag 1.

Dag 2 gick mest ut på att sova och sedan äta för att efter det börja dricka igen :P Väl framme på festen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, var mest överallt och snackade med allt o alla o gjorde nog allt utom att dansa :P Det enda som var planerat den här dagen var att lyssna på Jace. Han hade tyvärr oturen att hamna samtidigt som Tiesto, så när han började var det i princip tomt på hans golv, förutom oss då :) Han spelade riktigt riktigt bra, så det var riktigt synd att det inte var fler där. Efter ett kortare besök på main där Tiesto spelade var det dags att gå hem, trötta och slitna efter tre dagars festande.

Båtresan hem var lugnare än lugnast och spenderades mest i hytterna, inge fest här inte!
Fler bilder kommer allt eftersom, har lite annat att ta igen först :P

3 kommentarer:

Maria sa...

Yeah, sjukt skoj fest.. med BÄSTA gänget:D! Det måste vi göra om;)

SvartSmurfen sa...

Caféet heter Café Eslpanad. ;)

Å sedan heter de inte Tiesto, de heter Tihesto!! ;)

But I love your HAIR!

Patric sa...

Jag har för mig Caféet heter Café Esplanad, MEN, jag kan ha fel :P

Snygg bild på mig och min örfil, lätt nästa profilbild ;)

Å .. btw .. i LOVE your hair! .. hihi