torsdag 4 september 2008

MondayBar Summer Cruise - eftersnack

Nu är kryssen över och man har äntligen börjat känna sig normal igen. Har hunnit med att jobba och försökt komma ifatt i plugget efter allt slit dom senaste veckorna, så det har varit lite dåligt med rapport från kryssen. Men nu är det slut med sånt!! eller iaf slit, plugget håller i sig ett tag till ;)

Kryssningen var iaf gaalet najs! Fick äntligen se Above & Beyond, som jag har längtat! Började riktigt nice, väldigt proggigt och gungigt vilket förvånade mig lite, trodde dom skulle köra melodiskt fullt ut, men jag har inget emot lite progressive, så det var skönt :) Tog över precis där Kambiz slutade, även hans spelning var guld! Eftersom grabbarna spelade i tre timmar hade dom all tid i världen att bygga upp sitt set, vilket dom verkligen gjorde. Tempot ökade stegvis och melodierna blev fler och fler vilket tillslut resulterade i en orgie av sköna låtar, guld!!

Dag 2 var det Christian Rusch och Carl B som inledde, och vilken inledning! Ett härligt drivigt set körde dom och blandade hej vilt mellan gamla och nya låtar. Riktigt grymt var det och jag hoppas få se dom på fler kryssningar!

Avslutningen var det Anneli som stog för, vilket hon gjorde med stil! Vilket öös, fullt ös medvetslös! Psy när det är som bäst, riktigt tungt och härligt vare, skön jävla avslutning :D

Avslutningsvis vill jag bara säga att mina bilder finns på TC och facebook, så in där o kolla nu!


Inga kommentarer: