torsdag 4 september 2008

Veckans låt

Sådär ja, äntligen tillbaka med min härliga serie! Denna vecka har jag upptäckt en ny remix på en gammal låt. Jaja tänker ni... såna kommer ju hela tiden o brukar vara rätt kassa! Kan vara, men emellanåt kommer det några guldkorn, ungefär som den här! Nalin & Kane - Beachball (Myon & Shane 54 Remix). Helt jävla underbart bra är den!! Orginalet har jag lyssnat sönder och samman, dock är den fortfarande lika bra. Så när den här remixen kom och fick mig att återigen känna känslan jag fick första gången jag hörde orginalet var tårarna inte långt ifrån. En helt underbar remix som har det där lilla extra som gör att låten inte är helt förändrat, men ändå tillräckligt ändrad för att känna att det är ngt nytt som har tillkommit. Lyssna för att höra vad jag menar!

Inga kommentarer: