lördag 13 december 2008

Nu blir det andra bullar...

Nu sitter man här igen och varvar ner efter en härlig monday bar-kryssning. Besämde mig på båten att jag ska sluta snusa på momangen. Var meningen att jag skulle ta det på nyårsafton men tänkte att jag testar nu istället. Väldigt spontant. Jag sitter nu och är riktigt varm i kroppen, beror nog på att man är väldigt sugen på nikotin. Men jag får försöka styra bort det med bra och tung musik. Som till exempel nu går Andain - Beautiful Things (Gustav Remix) sjukt högt i lurarna.

Med tanke på att jag inte ens lyckades hålla reda på mina nyinköpta öronproppar på kryssningen i mer än tre timmar så bestämde jag mig idag för att beställa från killnoise.com. De är ju helt genomskinliga och syns knappt att man har på sig. Så tänker jag ju att jag slipper ta ut dom då dom tidigare propparna inte varit så himla sexiga.

Nu hoppade nästa grymma låt igång, Mr. Sam ft ClAud9 - Cygnes. Det är en riktigt vacker, gungig och progressiv historia precis som jag vill ha det!

Nu vill jag har mars fort. Trance Energy och Monday Bar Spring Cruise here we come!!!